Lukiossa, perusopetuksessa ja esiopetuksessa olevien lasten tapaturmavakuutus 1.1.2021 alkaen

Lukiossa, perusopetuksessa ja esiopetuksessa olevien lasten tapaturmavakuutus

Oppilaiden ja opiskelijoiden tapaturmavakuutukset ovat siirtyneet If vakuutusyhtiölle 1.1.2021 alkaen.

Vakuutus on voimassa kaikessa Kangasalan kaupungin järjestämässä esi- ja peruskoulun ja lukion opetus- ja lukuvuosisuunnitelman mukaisessa toiminnassa, mukaan lukien käytännön harjoittelutyö (TET), leirikoulut ja luokkaretket, iltapäivätoiminnassa ja kerhotoiminnassa.  

Vakuutus on voimassa edellä mainituissa toiminnoissa, vaikka ne olisi toteutettu ostopalveluina. Vakuutus kattaa myös ulkopaikkakuntalaiset heidän osallistuessaan edellä mainittuihin kaupungin järjestämiin toimintoihin.

Vakuutus on voimassa edellä mainituissa toiminnoissa myös niihin liittyvien välittömien matkojen aikana, eli matkalla suorinta tietä toimintaan ja takaisin.

Tapaturma on äkillinen, ulkoinen, ruumiinvamman aiheuttava odottamaton tapahtuma, joka sattuu vakuutetun tahtomatta. Vakuutuksen korvauksen piiriin luettavat kulut, vakuutusmäärät ja rajaukset löydät tämän linkin avulla: Korvauksenhakuohje 

Korvauksenhakuohje

  1. Ensisijaisesti tulee käyttää julkisia palveluita.
     
  2. Hoitoon hakeuduttaessa on ilmoitettava, että kyse on koulutapaturmasta. Vakuutuksen vakuutusnumero on SP 0003271166. Mikäli tapaturma sattuu tilanteessa, jossa koulun aikuinen ei ole paikalla (esim. koulumatkat) tulee tapaturman tapahtumatiedot toimittaa Sariolan yhtenäiskoulun  toimistosihteeri Sirpa Aakkulalle Wilma-viestinä. Myös lapsen luokan opettajalle on tärkeää tiedottaa tapaturmasta.
     
  3. Toimita mahdolliset käyntiä koskevat kulutositteet koulun toimistosihteerille kansliaan (ks. kohta 4). Laskutusta varten tietoja antaa tarvittaessa koulun toimistosihteeri puh. 0401336460. Tiedotteen lopusta löytyvät Sariolan yhtenäiskoulun/Kuhmalahden koulutalon laskutustiedot. 
     
  4. Vakuutuksenottaja (Kangasalan kaupunki) hakee korvausta maksetuista kuluista If Yrityskansion kautta.
     
  5. Vanhemmat voivat hakea myös korvausta maksamistaan kuluista, kuten lääkärin määräämiä lääke ym. kuluja tai tapaukseen välittömästi liittyviä matkakuluja Ifiltä, kun vahinkotunnus on olemassa, sähköisesti osoitteessa http://www.if.fi/internetplus

Sariolan yhtenäiskoulun/Kuhmalahden koulutalon laskutustiedot:

Verkkolaskutusosoite:
Verkkolaskuoperaattori: Telia
ovt-tunnus: 003719232995

välittäjätunnus: 003703575029
Kangasalan kaupungin Y-TUNNUS 1923299-5
Palvelukeskus: SIKE
Ostaja: Sariolan yhtenäiskoulu/Kuhmalahden koulutalo
Viite: K335026        /                      K335014

 

Jos jostain pakottavasta syystä toimittaja ei voi toimittaa verkkolaskua:
Paperilaskujen toimitusosoite on: 
Kangasalan kaupunki
003719232995
PL 299
02066 DOCUSCAN

Viitetieto laskuun: K335026/K335014