Office 365 oppilaiden etu - voit ladata ja asentaa Office 365:n omiin laitteisiin

Kangasalla oppilailla on mahdollisuus ladata ja asentaa veloituksetta Office 365 ProPlus -paketti omiin laitteisiin

Kangasalan kunnan alakoulun, yläkoulun ja lukion oppilailla on mahdollisuus ladata ja asentaa veloituksetta Office 365 ProPlus -paketti omiin laitteisiin. Kyseessä on ihan koko Office 2013 paketti koneelle (ei pelkkä pilviversio).

Office 365 ProPlus sisältää ohjelmistopaketin, johon kuuluu mm. Word, Excel, PowerPoint, OneNote ja Outlook. Voit ladata Officen viidelle omalle laitteellesi.

Office 365 ProPlus -paketin lataaminen on helppoa:

• Avaa kotikoneen selaimessa osoite: https://login.microsoftonline.com/
• Kirjaudu sisään omalla koulujen toimialueen tunnuksellasi [email protected]
• Klikkaa O365 sivun oikeassa yläkulmassa olevaa hammasrattaan kuvaa ja valitse ”Office 365 – asetukset”
Valitse aukeavalta sivulta ”Ohjelmiston asennus ja hallinta”
Voit vaihtaa asennuskieltä ja vaihtaa versiota (kannattaa käyttää 32-bittinen versiota)
Aloita asennus painamalla Asenna - painiketta

Myös iPadin, iPhonen ja Android-puhelinten Officea voi jatkossa käyttää/aktivoida @edu.kangasala.fi – tunnuksesi avulla.

HUOMAA KUITENKIN ETTÄ APPLE- JA ANDROID-LAITTEILLA OFFICE ON LADATTAVA JOKO GOOGLEN TAI APPLEN SOVELLUSKAUPASTA, EI SUORAAN OFFICE365:STA

Etu on käytössä koko opiskelun aikana ja päättyy automaattisesti kun opiskeluoikeus päättyy. Tämän jälkeen Office vaatii sinulta lisenssikoodia, joten joudut hankkimaan sen tai poistamaan Office tuotteet.

Lisäksi muista että jos hankit uuden laitteen, sinun tulee ensin poistaa Office vanhasta laitteesta, jotta käyttämäsi lisenssi vapautuu uudelleen käytettäväksi.

Jos tarvitset tämän lisäksi lisää neuvoja, voit kysyä niitä koulun tvt-vastaavilta eli Tommi Roiniselta ja Satu Soisalolta. Emme valitettavasti kuitenkaan voi toimia omien laitteiden varsinaisina atk-tukina.

Voit edelleen käyttää myös Office 365:n "pilviversiota" kotona, jos et halua tai voi asentaa omille tai perheen laitteille. Tällöin kirjaudu järjestelmään kuten ennenkin koulun kotisivujen linkin kautta.