Tukea lapsiperheille Pirkanmaan hyvinvointialueella

Tiedote sisältää tietoa lapsiperheiden asiakasohjauksesta ja Perhepolku -verkkokurssista.

Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa lapsiperheidelle asiakasohjausta. Asiakasohjaukseen voi ottaa yhteyttä Pyydä apua -palvelun kautta. Lapsiperheiden asiakasohjaus on suunnattu erityisesti lapsiperheille, jotka tarvitsevat apua.

Kysymyksesi voi olla mikä tahansa, ja voi liittyä esimerkiksi omaan tai perheenjäsenesi tilanteeseen tai avun tarpeeseen. Pirkanmaan hyvinvointialueen työntekijä lapsiperhepalveluista ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse 1-3 arkipäivän kuluessa. Pyydä apua- palvelun lomakkeen pääsee täyttämään suoraan tästä linkistä: Analystica (pirha.fi)

Perhepolku -verkkokurssi

Vaaditko itseltäsi liikaa vanhempana?

Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa perheille Perhepolku-verkkokurssin (3 krt).Verkkokurssi on tarjolla maksutta kaikille lasten ja nuorten (0-16v) perheille. Kurssin tavoitteena on vahvistaa vanhemman myötätuntoa itseään kohtaan, tukea parisuhteen myötätuntoista vuorovaikutusta ja vahvistaa myötätuntoista vanhemmuutta.

Myötätunto itseä kohtaan vähentää tutkitusti ahdistusta, masennusta ja uupumusta. Se vahvistaa myös parisuhteen hyvää vuorovaikutusta. Myötätuntoinen vanhemmuus tukee lapsen tasapainoista kehitystä. Kurssi sisältää testejä, infoa, vertaistarinoita, vinkkejä ja tehtäviä. Ilmainen verkkokurssin löydät Perhepolku-verkkokurssi vanhemmille - Perhepolku®